HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

PRISER:
Alle priser er inkl. 25 % moms og anført i danske kroner.

BETALING:
www.biograf-stole.dk modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Electron, mastercard og American Express.
www.biograf-stole.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERING:
www.biograf-stole.dk leverer typisk indenfor 2-5 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle reservedele og produkter være længere. Vi sender senest dine stole indenfor 10 hverdage fra registreret betaling.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos www.biograf-stole.dk's grossister.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette som udgangspunkt ske indenfor 14 dage efter at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være - opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.
For nærmere uddybning af Reklamationsretten henvises til den danske købelov.

FORTRYDELSESRET:
I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme ubrugte stand, som ved overdragelsen. Her menes i ikke samlet tilstand og i original ubrudt emballage. Hvis dine produkter har været samlet, frafalder tilbageleveringsretten.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i SAMME emballage, idet manglende emballage oftest medfører en beskadelse af stolen.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

VARERETURNERING:
Varereturneringer skal ske til adressen:

BIOGRAF-STOLE.DK
Kurreholmvej 33E
DK-3330 Gørløse
TLF: +45 32118888

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.
Vi anbefaler at du benytter IAT eller Postdanmark når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til www.biograf-stole.dk

Evt. refusion af beløb sker altid pr. check eller bankoverførsel til den person der er anført på fakturaen.

Copyright © www.biograf-stole.dk 2007